Det grønne skiftet: Earth, Wind & Fire – møt batteri-, vind- og solkraftindustrien

Hvor og når
Fra
onsdag 08. januar 2020 08:30
Til
onsdag 08. januar 2020 09:30
Sted
Felix Konferansesenter
Arrangør
NFF
Påmeldingsfrist
07/01/2020 11:00
Priser
Medlem: 400,-
Ikke medlem: 850,-
Studentmedlem: Gratis
Legg til iCalendar Legg til Google Calendar

Presentasjon FREYR Battery – Tom Einar Jensen

Presentasjon Equinor – Pål Coldevin

Presentasjon ScatecSolar – Hans Olav Kvalvaag

 

Dette er vårt andre møte i frokostserien om bærekraftig finans.

Det grønne skiftet fører med seg en rekke spennende muligheter for nye næringer. Fornybarnæringen er en av dem. På dette frokostmøtet dykker vi derfor ned i batteri-, vind- og solkraftindustrien, med representanter fra FREYR Battery, Equinor og Scatec Solar. Vi hører om deres erfaringer og hvordan de ser på og utnytter mulighetene i markedene fremover.

Du møter:

Tom Einar Jensen – CEO
Tom er medgründer og partner i EDGE, et globalt selskap som driver ed rådgivning, investeringer og prosjektutvikling der målet er å være en katalysator for ansvarlige løsninger innenfor bærekraft. Tidligere har han hatt ulike lederstillinger i SYSTEMIQ, Joule Unlimited og Agrinos. Før det hadde han en rekke lederstillinger i Norsk Hydro innen finans, strategi og forretningsutvikling

Pål Coldevin – Head of New Energy Project Development
Pål leder for tiden Equinors utviklingsaktiviteter for havvindporteføljen. Før han flyttet til fornybar energi i 2017, hadde han ansvar for investeringsanalyse av Equinors olje- og gassaktiviteter i Norske- og Barentshavet. Han har tidligere hatt både tekniske og komersielle prosjektledelsesroller. han har doktograd fra NTNU i teknologiledelse.

 

Hans Olav Kvalvaag – SVP New Ventures
Hans Olav har mer enn ti års erfaring fra utvikling av prosjekter innen fornybar energi. Han er ansvarlig for å utvide Scatec Solars teknologiske og kommersielle leveranser. Tidligere var han ansvarlig for forretningsutvikling i Latin-Amerika for Scatec Solar. Hans Olav er utdannet jurist og har tidligere vært konsulent i McKinsey, advokat i Selmer og innehatt ulike stillinger innenfor M&A, forretningsutvikling og energi i Norsk Hydro.

 

Anne - dame med langt, lyst hår   

Presentasjonene avsluttes med spørsmål og diskusjon som ledes av Anne Gjøen, Handelsbanken og Jonas Meyer, SpareBank 1 Markets.